Over Nipides

Hallo! Ik ben Jeroen Nipius, en aangezien dit een eenmanszaak is, kan ik zeggen; ik ben Nipides.

Na enige jaren bij de afdeling Archeologie van de gemeente Dordrecht te hebben gewerkt, werd het in 2011 tijd voor het oprichten van een eigen bedrijf.
In eerste instantie gericht op het maken van reconstructies en 3D-modellen op het gebied van archeologie en bouwhistorie (Nipides is een samenvoegsel van Nipius-Design), kwam de focus steeds meer te liggen op het uitvoeren van bouwhistorisch onderzoek.

In de loop der jaren heb ik vele tientallen panden geheel of deels mogen onderzoeken. Deze onderzoeken hebben in het hele land plaatsgevonden.

Bij een bouwhistorisch onderzoek streef ik naar het blootleggen van interessante en menselijke informatie betreffende een pand, zonder de wetenschappelijke kant uit het oog te verliezen.

Als u nieuwsgierig bent geworden of enige vragen heeft, neemt u dan gerust contact met mij op.

Allereerst mijn complimenten voor de uitvoerige opgemaakte rapportage. Ik heb tijdens mijn werkzame periode in de vastgoedbranche nimmer een meer zorgvuldig gedocumenteerde rapportage als deze gelezen. Leerzaam, interessant en zeer bruikbaar. Ik wil vaker een beroep doen op je expertise.

Dank – alvast – voor jouw rapportage! Je hebt er met toewijding aan gewerkt, zoveel is zeker…. en ik ben het met je eens dat je gerust kunt spreken van een mooi resultaat. Wat een historie op zo’n postzegel!

Heel veel dank voor het mooie rapport. We hebben het allebei aandachtig gelezen en hebben veel waardering voor de informatie die je ons geeft. Wat een prachtig werk! Het leest heel makkelijk en we zijn een hoop wijzer geworden.

Bedankt voor deze – voor mij meer dan leerzame – rapportage.